Zakončení předmětu Nové drivery marketingu – lyžování v Rakousku

Ve čtvrtek 27.3.2014 v jednu hodinu po půlnoci se celá marketingová parta sešla na hlavním nádraží. Někteří čekali moudře u autobusu, většina ovšem stála za rohem tak, aby autobus pokud možno neviděli. I tuto většinu se však podařilo dostat do autobusu a za zvuku prvních hřejivých slov našeho prezidenta Honors clubu Aleše jsme projížděli Prahou, pak republikou a nakonec Rakouskem.

Před polednem jsme se ubytovali v roztomilém hotelu Wiesenhof, pěkně po dvou. Nahodili jsme lyžařský oblek a vydali se na údajně krátkou cestu k ledovci. Po nákupu permic a půl hodině cesty lanovkou nahoru byl už čas na oběd. Helča zkušeně poradila, že nejlepší Wursty a opalovačku najdeme na vrcholku hory, takže jsme se tam během celého dne potkávali a svačili. Samozřejmě za přítomnosti perfektního slunečního svitu a lehátek. Lyže jsme ovšem v ničem nezanedbali, protože sníh i počasí nám absolutně přálo.

Zážitek nastal, když přišlo na cestu zpět do hotelu – našli jsme obrovské množství skibusů a nehledě na další informace si každý sednul a jelo se. Několik skupin se tedy projelo po krásném okolí, například my si čtvrt hodiny prohlíželi kostel na konečné ve vesnici Fulpes. I přesto se nám podařilo dojet do hotelu včas na tradiční večerní saunu, skvělou večeři a první kolo prezentací. Prezentace, kvůli kterým se celé hory pořádaly, byly po oba večery kreativně zpracované a i přes tradiční nedostatek času velmi kvalitní a poučné. Všichni jsme z nich odcházeli se zjištěním, že nové drivery marketingu jsou téma hodné pozornosti. Honorsáci zkrátka opět prokázali, že dokáží perfektně spojit poučení, sport i zábavu. A že tahle akce stojí za to!

Autor: Em Beitlová